Du er ikke alene… han har det ligesom dig!

 

“Fra et hjørne af Martin” er er den første danske roman om at være begavet. Om at være anderledes og samtidig ligne alle andre.

Det er fiktion, der lige så godt kunne være sand, fordi den handler om de typiske udfordringer begavede har; både som unge på gymnasiet, som voksne på jobbet og som forældre til begavede børn.

“Fra et hjørne af Martin” er den første af tre romaner om den begavede Martin og hans familie. “Omkring Martin” forventes at udkomme i foråret 2019.

Læs boganmeldelserne

Roman: Fra et hjørne af Martin

Uddrag Fra et hjørne af Martin

“Martin stod i et hjørne af sig selv. Det var en lørdag nat i november på den side af midnat, der tilhørte søndagen. Han stod i Stigs forældres have og pissede på det visne skelet af en staude, fordi en eller anden var faldet i søvn på toilettet. Inde i Martins hjørne var der unaturligt stille og en lang afstand ud til alt det omkring ham, han var tilskuer til.

At dømme efter støjniveauet i Stigs kælder var festen ved at nå klimaks, og Martin var uden tvivl den eneste, der var nogenlunde ædru. Nu lurede han på, om han kunne snige sig ned efter sin jakke og luske af, uden at nogen opdagede det. Han gik om på den anden side af huset for at tjekke, om der var lys i soveværelset, hvor han havde lagt sin jakke. Det var der. Men en hvid bagdel bølgede op og ned i Stigs vandseng, så Martin næsten blev søsyg alene ved synet. Uheldigvis lå hans jakke et sted til venstre i bunken under parret, så han måtte udskyde sin flugtplan og udholde kulden lidt endnu.”

Ann Carina Schødt

Ann Carina Schødt 
Foto: Sine Fiig

Om Ann Carina Schødt

(f. 1968) har bl.a. en HD i Organisation & ledelse og arbejdede i mange år som Human Resource Manager.
Fra 2012 specialiserede hun sig i at udvikle potentialet hos de ti procent bedst begavede, bloggede for Jyllands-Posten (2012-15) og på egne sites.
Hun har tidligere udgivet digtsamlingen Mit timeblå blod (1989) og fagbogen Behovsbestemt HR-ledelse (2010), mens hun indimellem skrev om Martin.

Bestil bogen her

og få et signeret eksemplar

Bliv en af de første læsere til den første danske roman om at være begavet.

Pris 199,95 kr. + fragt

 

Udfyld kontaktformularen

11 + 4 =

Få 5 tips til markant mere selvtillid

Skriv dig op til nyhedsbrevet nu og få 5 enkle og velafprøvede tips til selv at styrke din selvtillid.You have Successfully Subscribed!