+45 23 93 48 41 AnnC@potentialefabrikken.dk

Kundernes udbytte

I evalueringen af udviklingsforløbet, får kunderne følgende spørgsmål:

Hvad er det bedste, du har fået ud af udviklingsforløbet?

Her er deres svar:

Jeg fik brudt en negativ spiral.

Afklaring og ro både i relation til karrierevej og på det personlige plan.

Indblik i egne kompetencer, evner og faldgruber. Indblik i hvordan (og om) disse passer ind i samspil med andre(s), og de situationer jeg oplever, jeg skal have dem til at fungere i. Overblik og indblik!

Jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har fået fokus på mit potentiale og de muligheder der ligger for mig i fremtiden. Jeg har lært at sætte personlige mål og fået modet til at have visioner.

Det kan jeg ikke svare kort på. Det forgrener sig ud i alt muligt – og jeg vil nødigt vælge noget ud, fordi jeg synes, at det hele var vigtigt for at nå hertil – og forsætte herfra: Og dog – hvis jeg skal vælge noget – jeg husker det bedste udbytte, da det gik op for mig, at min måde at være på: Hurtigere end gennemsnittet, skarpere end gennemsnittet og ikke mindst understimuleret af alt under gennemsnittet, så fik jeg et “PUF” fremad, som jeg stadig mærker. Og tror på.

Meget brugbare redskaber til selv at arbejde videre. Jeg var også glad for dit personlige engagement!

Brudt mit verdensbillede. Forstået menneskers samt min egen diversitet, ved at lære hvordan jeg selv skiller mig ud og er min egen

Et utroligt meget bedre liv. Ud fra mailene kan jeg se, hvor jeg var og hvor langt jeg er kommet. Det er helt utroligt, hvor langt jeg har rykket mig. Det ville aldrig være sket uden dig som facilitator. Jeg ville ikke turde, ikke vide og ikke stole på folk, der var mindre dygtige end dig. Jeg har ledt efter dig i så mange år og er lykkelig for, at have fundet dig. Jeg havde overhovedet ingen forventninger, da jeg startede, men stolede på dig og dine kompetencer ud fra det, som jeg kunne læse mig til på hjemmesiden, i bloggene og ud fra samtalerne med hende. Jeg havde ingen anelse, hvor jeg var på vej hen, hvad kunne lade sig gøre eller hvilke styrker og svagheder jeg havde. I dag er jeg bevidst om, hvem jeg er, hvad jeg kan, jeg har fået ryddet op i min omgangskreds, blevet mere fokuseret i mit arbejde og lever mit liv forlæns med fuld kraft. Jeg er sat fri! En helt fantastisk fornemmelse efter en hård og sej kamp. Og det holder, der er ingen vej, der går tilbage. TAK, Ann, for enestående vejledning, at gennemskue mine mønstre og metoder, at give mig redskaber til at vokse og finde fred og at føre mig til mulighedernes land. Tak.

At kigge på mine roller, og være bevidst om, hvordan jeg forbedrer dem.

En lyst til at ændre og udvikle mig selv på en række områder, da jeg kan se at det gør en forskel. For mig selv og mine omgivelser.

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte eller slutte 🙂 Jeg har fået meget mere selvsikkerhed i alt jeg foretager mig. Fået smidt min selvudslettende adfærd på porten, og bruger ikke kræfter på mine spøgelser fra fortiden – de optager ikke længere nogen værdifuld plads i mit liv. Jeg fokuserer på min successer – og siger oftere pyt, til det der ikke lykkes helt som forventet. Og minimeret min frygt for at tage selvstændige beslutninger. Jeg har taget nogle redskaber med fra forløbet, som jeg fortsætter med at bruge i alt jeg foretager mig i hverdagen – og med bittesmå skridt bevæger jeg mig i den rigtig retning. Og en yderligere belønning er tilkendegivelserne fra folk omkring mig, som tydeligt mærker den forandring, jeg har været igennem 🙂

For mig virker de personlige samtaler meget bedre end diverse skemaer og teste. Dog har personlighedstesten flyttet min selvopfattelse meget og var grundlaget for hele forløbet.

Bedre selvindsigt. Nogle værktøjer at arbejde med.

Større selvindsigt og større tro på egne evner.