+45 23 93 48 41 AnnC@potentialefabrikken.dk

Test dig selv

Er du belastende begavet?  Test dig selv

Er du ung og/eller studerende? Prøv i stedet Test for unge

Få målt din intelligens – og justeret din selvopfattelse

Dette er kun selvevalueringer af de typiske kendetegn for begavede voksne og unge. Det er ikke en rigtig intelligenstest, men resultatet af selvevalueringen kan give en god indikation af, hvad en intelligenstest sandsyndligvis vil vise.

For mange kan det være en stor overvindelse at tage en intelligenstest. Især kvinder og personer ramt af impostor-fænomenet synes at tvivle på, at de er mere intelligente end gennemsnittet. En IQ-test måler dine evner og viser fakta. Når du først får et tal på din IQ og hvilken procentdel, du er blandt, kan du opleve, at brikkerne pludselig falder på plads i dit liv, så du med ét forstår de udfordringer, du har haft og måske stadig har i dit arbejds- og privatliv.

Gennem en bred intelligenstest – optimalt kombineret med en grundig personlighedsanalyse – får du en større selvindsigt. Det kan give dig en mere realistisk selvopfattelse og dermed et solidt fundament for bedre at bruge dit potentiale.

 

Impostor-fænomenet – føler du at du bluffer?

Har du en oplevelse af, at:

  • Nogle ting er for nemme, så du må have snydt eller gjort noget forkert?
  • Du slet ikke præsterer så godt, som du kan?
  • Du bare har været heldig?
  • Det er et spørgsmål om tid, før de gennemskuer, at du slet ikke ved og kan så meget, som de tror?

Så er du sikkert ramt af impostor syndrome eller impostor-fænomenet, som oftest rammer de mest kompetente, intelligente og introverte.

Prøv selv Impostor-testen

Der kan du også skrive dig op til det særlige nyhedsbrev om impostor-fænomenet, så du får mere viden om det og tips til, hvordan du kan komme over det.

Ann C. har specialiseret sig i at hjælpe og udvikle voksne og unge, der er ramt af impostor-fænomenet – så du får kontrol over din frygt for at blive afsløret og samtidig styrker din selvtillid, dit selvværd og din handlekraft. 

NB! Hvis du har angst eller er deprimeret anbefales det først at konsultere en psykolog.

Skriv til Ann C. på Annc@potentialefabrikken.dk og få en gratis prøvesamtale pr. telefon – så kan I sammen finde ud af, hvad du har mest brug for nuPrøvesamtalen tager typisk 15-25 minutter og foregår på en hverdag mellem kl. 9-18.00.

 

Boreout – kronisk kedsomhed

  • Keder du dig tit?
  • Savner du udfordringer?
  • Føler du dig drænet for energi, selvom du ikke laver så meget?

Det er de typiske tegn på boreout, som ofte rammer de begavede, fordi de har en stejl indlæringskurve og får energi af nye udfordringer.

Prøv selv Boreout-testen

Personer ramt af impostor-fænomenet kan have tendens til at undervurdere deres kompetencer, og så søger de nogle gange jobs, som de reelt er overkvalificerede til – og dermed øver de risikoen at komme til at kede sig og savne udfordringer.