+45 23 93 48 41 AnnC@potentialefabrikken.dk

Impostor-komplekset

Tusinde tak for en fantastisk bog som jeg har fået læst på under 1 døgn.
Kan mærke at jeg via at have læst bogen er blevet neget mere bevidst om min impostor-djævel og har lettere ved at jage den væk.
Synes bare at du skal vide at din bog har en stor betydning og indflydelse.
Martin Hansen

Impostor-komplekset – slip dit faglige mindreværd

Impostor-fænomenet er en slags mindreværdskompleks, som blev opdaget af dr. Pauline Clance og kollegaen Suzanne Imes tilbage i 1970’er. Det rammer især de dygtigste og mest intelligente, som fejlagtigt tror, at det, der er nemt for dem, også er nemt for alle andre. De er ubevidst kompetente og pinefuldt bevidste om alt det, de ikke kan og ikke ved – så nu venter de bare på, at andre skal opdage det.

Da jeg i 2015 fik Pauline Clances tilladelse til at oversætte Clance Impostor Phenomenon Scale til dansk, lagde hun stor vægt på, at det netop ikke var et syndrom, en diagnose eller noget, man fejlede. Mens jeg studerede på Jung Instituttet, forstod jeg, at det nærmere var en slags mindreværdskompleks.

Siden 2012 har jeg hjulpet flere hundreder impostor-ramte, og i 2016 var Rebekka J. Knudsen en af dem. Hun scorede 100 af 100 mulige i impostor-testen, men efter sit udviklingsforløb scorede hun under 40, og så spurgte hun, om jeg ville skrive en bog om det sammen med hende. Det har vi nu gjort.

Tjek og bestil bogen hos forlaget: Impostor-komplekset

Læs også interview med Rebekka Knudsen i Magisterbladet:
Mindreværd på jobbet? Ny bog undersøger impostor-komplekset

Læs også Boganmeldelse – 5 af 6 stjerner

NB. Normal pris for bogen er 300 kr. Kan også afhentes og købes hos Ann C. Schødt for 270 kr. – du får 10 % rabat, sparer du fragten og kan få en personlig dedikation i bogen.