+45 23 93 48 41 AnnC@potentialefabrikken.dk

“Ann Carina Schødt fortæller empatisk, autentisk og med indlevelse om hver af de fire hovedpersoner i denne samtidsroman. Fortællervinklen i romanen skifter mellem de fire, og det fungerer rigtigt godt og giver et sikkert flow i bogen.”

Maiken Kjær Svare

Bogblogger, Bogblogger.dk

”Dine bøger om Martin kan jeg godt li. De er hurtigt læst, let læselige. Jeg er især glad for dit sprogbrug, dine metaforer, billeder på hvordan noget føles eller opleves er fornyende, skarpe og nærværende på en måde, der skaber en stærk relation til personskildringen. Nogle af “begavet-referencerne” er måske lidt for tykke hist og her. Men jeg er med (-: ”
Brian Lambrecht, HR-Direktør

Læs om dig selv, din partner og dine børn

“Omkring Martin” er den anden roman om at være begavet

I den anden roman følger vi på skift Martin, hvis kompagnon i arkitektfirmaet er sygemeldt på ubestemt tid, hans store datter Kathrine, som bliver mere lukket for hver dag, den yngste datter Amanda, der keder sig i skolen og er udadreagerende samt Fay, som er lærer og balancerer på kanten af stress efter folkeskolereformen i 2014.

Selvom Martin er begavet og tilsyneladende succesfuld, er hans liv lige så besværligt som alle andres.

Boganmeldelse i Mensas magasin: Boganmeldelse Omkring Martin

 

Den første roman

Fra et hjørne af Martin” krydsklipper mellem den unge Martin, der er forelsket i den noget ældre Nina, og voksne Martin, som er partner i et travlt arkitektfirma, far til to døtre og gift med Fay, der en lørdag morgen har forladt ham uden forklaring.
Året er skiftevis 1987 og 2010 og romanen er en dobbelt kærlighedshistorie.

De to romaner kan sagtens læses uafhængigt af hinanden, men pas på – du kommer til at holde af personerne. 😉

Om Ann Carina Schødt

har bl.a. en HD i Organisation & ledelse og arbejdede i mange år som Human Resource Manager.
Fra 2012 specialiserede hun sig i at udvikle potentialet hos de ti procent bedst begavede, bloggede for Jyllands-Posten (2012-15) og på egne sites.
Hun har tidligere udgivet digtsamlingen Mit timeblå blod (1989) og fagbogen
Behovsbestemt HR-ledelse (2010), mens hun indimellem skrev om Martin.

Den første roman Fra et hjørne af Martin udkom i 2018, den anden roman Omkring Martin
udkom i 2019 og den tredje roman Martins mørke afventer udgivelse hos et andet forlag.

Ann Carina Schødt

Foto: Sine Fiig

Uddrag af bogen

“Tågen hang over havet og langt op på land. Den befamlede hans ansigt med fugtige fingre og dannede dug på hans tøj. Nogle morgener cyklede han en omvej til tegnestuen; langs vandet forbi alle de nye bygninger på havnefronten, hvor han selv havde været med til at tegne en del af dem.

Andre ville sikkert være stolte af deres arbejde og synlige aftryk på bybilledet, men det lykkedes aldrig rigtigt for Martin. Han fik altid øje på et trappegelænder, der burde have været af et andet materiale. En altan, der virkede for bastant eller lidt for spinkel. Et eller andet sted, hvor han havde været nødt til at gå på kompromis for at holde tidsplanen og det alt for stramme budget.

Derfor var det med en vis ambivalens, at han kastede et sideblik på bygningerne, når han cyklede forbi i morgentrafikken. Helhedsindtrykket var ok, men han skulle altid anstrenge sig for ikke at hænge fast i de detaljer, der stadig flere år efter det afsluttede byggeprojekt kunne skære ham i øjet. Så stolt blev han aldrig.

I dag var tågen nådig; slørede alle detaljerne og dækkede bygningerne med en gråhvid hinde, som et filter i fotoshop, der ville sælge ham drømmen om arkitekturens evige skønhed.”

Få en signeret udgave af den anden roman om den begavede Martin og hans familie.

Normal pris 199,95 kr. + fragt

Særpris 175 kr. + fragt, hvis du køber den sammen med Fra et hjørne af Martin.

Bestil bogen ved at sende mail til annc@potentialefabrikken.dk