+45 23 93 48 41 AnnC@potentialefabrikken.dk

Anbefalinger

– hvad siger de selv efter udviklingsforløbet

Læs også om deres udbytte.

“Jeg kan varmt anbefale et udviklingsforløb ved Ann. Gennem øvelser, værktøjer og samtaler har jeg fået et skub i den rigtige retning og fundet modet til at gå igang med aktiviteter, jeg tidligere ville springe over eller hurtigt sige nej tak til. Det har været en udfordrende proces, men yderst værdifuld, da den har givet mig et øget selvværd.”

Bent Møller Madsen, Finance Partner & højt begavet, 39 år

“Gennem et udviklingsforløb hos Ann har jeg lært mig selv bedre at kende og fået langt større indsigt i mine egne evner og kompetencer, end jeg havde håbet på. Jeg har fået et sundt skub, der gør, at jeg nu har langt mere mod på at finde ud af og forfølge, hvad jeg drømmer om.”

Peter Hjuler , musikalsk & højt begavet, Fuldmægtig, 34 år

“På tre måneder lykkedes det dig at hjælpe mig med af med al den ubrugelige bagage, jeg har bakset med i mit liv. Du fik introduceret mig til den veninde, jeg ikke vidste jeg havde: Selvsikkerhed. Og jeg ved, at hun vil følge mig resten af livet. Jeg sender dig en kærlig tanke, når jeg med dine redskaber udfordrer mig selv – og ikke mindst fejrer mine daglige, små successer. Jeg er dig, og de mennesker der har støttet mig igennem forløbet, evigt taknemmelig.”

Louise Lillien Flørning, Mensaner, Kommunikationskonsulent, 35 år

“Ann har hjulpet mig til at fokusere mere på de ting der er vigtige for mig og virksomheden. Jeg vil anbefale forløbet til ledere og andre, der ønsker at gennemføre forandringer.” (Efter et 3-måneders forløb med fokus på personlig udvikling, ledelse og HR-sparring.)

Erik Plejdrup, virksomhedsejer, 50 år.

“Der er ikke noget quick fix i forhold til personlig udvikling! Men på 3 mdr. nåede jeg meget længere, end jeg havde turdet håbe på. Jeg har fået sat skub i en positiv udvikling, som jeg nu selv kan videreføre.”

Mette Fabricius, læge, 37 år

” Jeg er sat fri. Fri af mine egne og andre menneskers forståelse og misforståelse af, hvem jeg er og ikke er. Og det holder, der er ingen vej tilbage. Nu lever jeg livet forlæns i mulighedernes land og ALT kan lade sig gøre. Jeg er lykkelig for, at jeg endelig fandt dig. Tak.”

Katrina í Geil, designer, 46 år

“Med sin unikke forståelse for de udfordringer introverte begavede møder, faciliterer Ann en proces, som giver afklaring både på det karrieremæssige og personlige plan.”

Esben  Nielsen, systemudvikler, 33 år

“Mit udbytte er, at jeg har fået indblik i egne kompetencer, evner og faldgruber. Indblik i hvordan (og om) disse passer ind i samspil med andre(s), og de situationer jeg oplever, jeg skal have dem til at fungere i. Overblik og indblik!
– Nu giver det mening!”

Maj-Britt Kjær Sørensen,  cand.merc., 37 år

Jeg har fundet mig selv, og nu kan jeg begynde livet. Forløbet har brudt mit verdensbillede og givet mig en forståelse for menneskers samt min egen diversitet ved at lære mig, hvord an jeg skiller mig ud og er min egen.”

Erik Mathiasen, studerende, 22 år