+45 23 93 48 41 AnnC@potentialefabrikken.dk

Foto Ann C. Schødt

Kære læser,

Jeg ønsker dig et lykkebringende 2020, hvor jeg ser frem til at tale med dig (igen) og måske støtte dig i din personlige udvikling.

Når jeg arbejder professionelt med andres udvikling, føler jeg mig stærkt forpligtet til også at blive ved med at arbejde med min egen. Selvom jeg har gjort det i så mange år (!), kan jeg konstatere, at der hele tiden dukker noget nyt op eller en ny facet af noget gammelt, som lige skal vendes. Derfor tager jeg jævnligt min egen medicin (i form af de værktøjer og øvelser, jeg bruger), og jeg har for nylig genoptaget at komme hos min personlige coach Vibeke Vedel, ligesom jeg konsulterer andre professionelle på mit felt og tager relevante kurser.

2019 har været et usædvanligt travlt år i Potentialefabrikken, så hvis du er en af dem, jeg har talt med i årets løb, vil jeg benytte lejligheden til at takke for samtalen. De mange prøvesamtaler (153 i 2019) er med til at holde mig orienteret om, hvad der fylder hos mine bloglæsere, og det sætter jeg stor pris på.

Hvis du allerede har været forbi Potentialefabrikken til en konsultation, så kan det være, at du kan have gavn af en jobkonsultation, hvor du bliver klogere på dig selv og dit potentiale. Eller måske har du mere brug for en intelligenstest, coaching og sparring (via din arbejdsgiver) eller en mental U-vending (som impostor-ramt).

Her har du en liste over de 10 mest læste blogindlæg på Belastendebegavet.dk i 2019:

 1. Er din partner psykopat
 2. Test dig selv: Diagnose eller uudnyttet potentiale?
 3. Den tabte barndom eller Aspergers syndrom?
 4. Guide til mødre med begavede børn
 5. De 3 største fejl ubevidst begavede begår
 6. Impostor syndrome – kan jeg komme over det?
 7. Identitet – hvem er du?
 8. Hvad gør du, når relationen ikke er god for dig?
 9. Derfor rammer impostor-syndromet især de introverte og mest begavede
 10. Særligt sensitiv – hænger du fast i fortiden?

Her er de 5 mest besøgte sider (udover forsiden):

 1. Bloggen
 2. Intelligenstest
 3. Personlighedstest
 4. Test dig selv
 5. Intelligent?

Hvilket blogindlæg eller hvilken side har du læst med størst interesse?

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste nytårshilsner og ønsker

Ann C. Schødt
Forandringsfacilitator,
forfatter & foredragsholder

 

Discover more from Belastende Begavet

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading